Сподели доживувања
Одјави се

ТВ канали

webMaxTV во живо

Програма

Спортските канали се достапни преку MaxTV со дополнителните ТВ пакети или преку оваа страница со Web Max Football пакетот.
Повеќе информации прочитајте на следнава страница.

Упатство за користење
За да ги следите преносите мора да се најавите со Вашите Мој Телеком корисничко име и лозинка. Само корисници на Македонски Телеком може да регистрираат Мој Телеком профил и да ги следат натпреварите.

21.10.2014 18:00 CSKA - Manchester City глeдајте на MaxTV AS1
21.10.2014 20:45 Chelsea - Maribor глeдајте на MaxTV AS1
21.10.2014 20:45 Schalke - Sporting глeдајте на MaxTV AS2
21.10.2014 20:45 Barcelona - Ajax глeдајте на MaxTV AS3
21.10.2014 20:45 Roma - Bayern Munich глeдајте на MaxTV AS4
22.10.2014 18:00 Metalist - Legia глeдајте на MaxTV AS3
22.10.2014 20:45 Atletico Madrid - Malmö глeдајте на MaxTV AS2
22.10.2014 20:45 Galatasaray - Borussia D. глeдајте на MaxTV AS3
22.10.2014 20:45 Olympiacos - Juventus глeдајте на MaxTV AS4
23.10.2014 19:00 Rijeka - Feyenoord глeдајте на MaxTV AS1
23.10.2014 19:00 Standard - Sevilla глeдајте на MaxTV AS2
23.10.2014 19:00 Lille - Everton глeдајте на MaxTV AS3
23.10.2014 19:00 PAOK - Fiorentina глeдајте на MaxTV AS4
23.10.2014 21:00 Tottenham - Asteras T. глeдајте на MaxTV AS1
23.10.2014 21:00 PSV - Panathinaikos глeдајте на MaxTV AS2
23.10.2014 21:00 Borussia M. - Apollon глeдајте на MaxTV AS3
23.10.2014 21:00 Inter - Saint-Étienne глeдајте на MaxTV AS4Пристапот до оваа страница е овозможен само за интернет корисници од Р. Македонија. Доколку пристапувате од Р. Македонија, а не можете да го следите преносот, испратете ја вашата IP адреса и детален опис на проблемот на support@t-home.mk