Сподели доживувања
Одјави се

ТВ канали

webMaxTV во живо

Програма

Натпреварите од UEFA Лигата на Шампиони и од UEFA Лига Европа за сите корисници на MaxTV се достапни во Мax Sport + пакетот за 199 ден. месечно, како и во Max Football и Web Max Football за 249 ден. месечно.

Упатство за користење
За да ги следите преносите мора да се најавите со Вашите Мој Телеком корисничко име и лозинка. Само корисници на Македонски Телеком може да регистрираат Мој Телеком профил и да ги следат натпреварите. Каналите се активни само за време на одигрување на натпреварите.

Пристапот до оваа страница е овозможен само за интернет корисници од Р. Македонија. Доколку пристапувате од Р. Македонија, а не можете да го следите преносот, испратете ја вашата IP адреса и детален опис на проблемот на support@t-home.mk